Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Glow sticks blauw 100 stuks vanaf €4,37

8.95
(10.83 inc tax)
KO1589
Our quantity discounts:
Quantity 10+ 20+
Price 8.50 8.06

Minimum quantity for "Glow sticks blauw 100 stuks vanaf €4,37" is 2.

Hoe moet je een glow stick blauw activeren? Om een glow stick blauw te activeren, moet u de glow stick buigen en de glowstick goed schudden om de vloeistoffen door elkaar te mengen waardoor de glow stick gaat gloeien.

Heeft de temperatuur van invloed op een blauwe glowstick? Ja. warmte versnelt de reactie dus dan gaat de blauwe glow stick sneller helderder gloeien, maar voor een kortere periode. Hoe kouder de temperatuur hoe minder de glow stick gaat gloeien, maar de duur zal dan wel langer zijn.

Kan ik de blauwe glowsticks in het water doen? Ja, blauwe glowsticks zijn volledig waterdicht en worden veel gebruikt voor het duiken veiligheids- en hulpdiensten, 's nachts vissen en met het zwemmen en te gebruiken in het het zwembad. Wat zijn de helderste kleuren? ? De helderste kleuren zijn zoals opgenomen van helderste naar het minst: Groen, wit, Geel, oranje, blauw, roze, rood.