Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Glowsticks

Glow sticks mix colors

8.95
(10.83 inc tax)
KO1579
Our quantity discounts:
Quantity 10+ 20+
Price 8.50 8.06

Minimum quantity for "Glow sticks mix colors" is 2.

Hoe moet je een glow in the dark-stick mix kleuren activeren? Om een glow stick mix kleuren te activeren, moet u de glow stick buigen en de glowstick goed schudden om de vloeistoffen door elkaar te mengen waardoor de glow stick gaat gloeien.

Heeft de temperatuur van invloed op een glowstick? Ja. warmte versnelt de reactie dus dan gaat de mix kleuren glow stick sneller helderder gloeien, maar voor een kortere periode. Hoe kouder de temperatuur hoe minder de glow stick gaat gloeien, maar de duur zal dan wel langer zijn.

Kan ik mix kleuren glowsticks in het water doen? Ja, mix kleuren glowsticks zijn volledig waterdicht en worden veel gebruikt voor het duiken veiligheids- en hulpdiensten, 's nachts vissen en met het zwemmen en te gebruiken in het het zwembad. Wat zijn de helderste kleuren? De helderste kleuren zijn zoals opgenomen van helderste naar het minst: Groen, wit, Geel, oranje, blauw, roze, rood.